Publicitate

Titlu: Condu in oras

Descriere : Jocuri Condu in Oras o masina deosebit de puternica si foarte noua, cu ajutorul careia vei reusi sa termini cat mai multe curse foarte interesante si ametitoare ajutat fiind de super puterea masinii. Ceea ce este deosebit de interesant si de atractiv totodata este faptul ca in in momentul in care tu te plimbi cu masina prin oras si dai de vre-un stalp, sau de o alta masina, masinile care se baga in tine sunt indeajuns de mari si de tari, astfel incat sa iti distruga masina, deoarece masinile tale au un indicator de viata, iar daca tu te bagi cu masina in pereti si in parapeti ea se va strica. Incearca sa nu-i distrugi masini in timp ce orasul iti face zile negre.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare, cu sagetile, va trebui sa conduci un super bolid pe 4 roti prin metropola New York.

Categorie: Jocuri cu Masini

Jucat de: 2430 ori

Tags: jocuri Condu in Oras masina, jocuri cu masini in trafic, jocuri cu masini in oras, jocuri cu masini care se strica, jocuri cu masini care se imbotesc, jocuri cu masini care se avareaza, jocuri cu masini in intersectie, jocuri cu oameni care conduc maini, jocuri, jocuri cu masini, masini, jocuri cu oameni,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
1.19
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Condu in Oras. Jocul Condu in Oras a fost gasit in categoria Jocuri cu Masini, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Condu in Oras si complet gratuite Condu in Oras online, sparand ca jocul Condu in Oras pentru copii sau Condu in Oras pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing