Publicitate

Titlu: Mineri de aur

Descriere : Jocuri cu Mineri de Aur, este un nou joc in care va trebui sa te straduiesti cat mai mult sa ajuti un miner sa adune cat mai mult aur, deoarece aurul pe care il va strange va fi foarte folositor pentru toti minerii de pretutindeni. Incearca sa arunci cu tarnacopul sau cu buzduganul dupa cel putin 3 grupuri de cristale, de aur, de diamante, sau de pietre pretioase astfel incat sa reusesti a le dislochezi de acolo si sa aduni cat mai multi bani la busculita minerilor. Aurul Minerului este cel mai scump lucru pentru toti minerii, si de acea un miner cand gaseste aurul saracului il va strange pe tot.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare, precum si cu mouse-ul va trebui sa arunci cu tarnacopul in aur si sa-l spargi.

Categorie: Jocuri de Indemanare

Jucat de: 3187 ori

Tags: jocuri cu Mineri de Aur, jocuri noi cu Mineri de Aur, jocuri cu Mineri de Aur gratis, jocuri cu Mineri de Aur gratuite, jocuri online cu Mineri de Aur, jocuri cu Mineri de Aur pentru copii, jocuri cu Mineri de Aur pentru adulti, jocuri cu Mineri de Aur free, jocuri cu tarnacoape, jocuri cu tarnacopul, jocuri arunca cu tarnacopul, jocuri cu aur, jocuri cu diamante, jocuri cu cristale, jocuri cu mineri 2011, jocuri, jocuri cu mineri, jocuri cu mine, arunca, adulti, jocuri noi, jocuri online,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
5.42
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Mineri de Aur. Jocul Mineri de Aur a fost gasit in categoria Jocuri de Indemanare, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Mineri de Aur si complet gratuite Mineri de Aur online, sparand ca jocul Mineri de Aur pentru copii sau Mineri de Aur pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing