Publicitate

Titlu: Ben 10 cu elicopterul

Descriere : Jocuri cu Ben 10 cu Elicopterul 2011, este un super joc in care va trebui sa va straduiti sa conduci un elicopter cat mai bine si cat mai repede alaturi de personajul tau din desenele animate cele mai frumoase si mai atragatoare. Super eroul tau va trebui sa zboare cu elicopterele armatei, iar daca elicea elicopterului sau elicopterelor se va rupe, chiar tu vei fi vinovat de toata aceasta problema. Incearca sa distrugi cat mai multe bile sau obiecte in spatiu alaturi de acest elicopter al lui ben ten. Elicopterule Ben 10 este adevaratul nume cu care a aparut acest super joc.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa conduci un super elicopter alatui de personajul Ben 10.

Categorie: Jocuri de Actiune

Jucat de: 1625 ori

Tags: jocuri cu Ben 10 cu Elicopterul, jocuri noi cu Ben 10 cu Elicopterul, jocuri frumoase cu Ben 10 cu Elicopterul, jocuri cu Ben 10 cu Elicopterul gratis, jocuri cu Ben 10 cu Elicopterul gratuite, jocuri cu Ben 10 cu Elicopterul 2011, jocuri cu ben 10 in aer, jocuri cu ben 10 care zboara, bile, jocuri cu ben 10, jocuri, jocuri frumoase cu ben 10, jocuri frumoase, jocuri noi cu ben 10, desene, jocuri noi,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
-1.43
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Ben 10 cu Elicopterul. Jocul Ben 10 cu Elicopterul a fost gasit in categoria Jocuri de Actiune, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Ben 10 cu Elicopterul si complet gratuite Ben 10 cu Elicopterul online, sparand ca jocul Ben 10 cu Elicopterul pentru copii sau Ben 10 cu Elicopterul pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de jozsef_josef_79@yahoo.com 26-06-2011 15:59

jocul asta e naspa >happy >happy >happy >happy >happy >happy
Precedenta
1
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing