Publicitate

Titlu: Jocuri cu kaban

Descriere : Jocuri cu Kaban 2011, este un super joc in care va trebui sa-l ajuti pe Kaban sa gaseasca iesirea din labirintul ce tocmai a intrat. Incearca ca pe tot parcursul jocului sa culegi dovlecii pe care porcul nostru mistret ii adora, insa misiunea ta pe care trebuei sa o ti-o indeplinesti este in mod special aceasta, sa reusesti sa castigi competitia la care porcusorul kaban s-a inscris. Incearca sa nu il arunci pe porcul kaban in noroi, deoarece de acolo nu prea mai reuseste sa scape.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa-l conduci pe kaban la iesirea din labirintul in care chiar este inchis.

Categorie: Jocuri de Actiune

Jucat de: 1654 ori

Tags: Jocuri cu Kaban 2011, Jocuri cu Kaban gratis, Jocuri cu Kaban pentru copii, jocuri online cu kaban, jocuri cu kaban si dovlecii, jocuri cu kaban in labirint, jocuri cu kaban in noroi, jocuri, jocuri online,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
4.29
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Jocuri cu Kaban. Jocul Jocuri cu Kaban a fost gasit in categoria Jocuri de Actiune, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Jocuri cu Kaban si complet gratuite Jocuri cu Kaban online, sparand ca jocul Jocuri cu Kaban pentru copii sau Jocuri cu Kaban pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing