Publicitate

Titlu: Ben 10 speedy runner

Descriere : Jocuri Ben 10 Speedy Runner 2011, este un super joc in care av trebui sa te concentrezi cat mai bine sa alergi dupa pastilele fara de care ai muri si cu siguranta supravietuirea ta pe planeta Pamant ar fi imposibila. Incearca sa alergi si a fugi cat mai repede dupa pastilele de viata pe care trebuie sa le culegi dupa acest taram. Incearca sa treci peste toate nivelele de dificultate si sa sari pe bucatile de pamant care de darama, iar tocmai din pricina faptului ca bucatile de pemant pe care trbuie chiar tu sa pasesti se darama va trebui sa prinzi viteza.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare va trebui sa il conduci pe ben 10 sa gaseasca diamantele, smalardele, cristalele precum si pietrele pretioase.

Categorie: Jocuri de Actiune

Jucat de: 1434 ori

Tags: jocuri cu Ben 10 Speedy Runner, jocuri Ben 10 Speedy Runner gratis, jocuri Ben 10 Speedy Runner gratuite, jocuri noi cu ben 10 in actiune, jocuri cu ben 10 care alearga, jocuri cu ben 10 si capsula, jocuri cu ben 10 pentru copii, jocuri cu ben 10, jocuri, jocuri noi cu ben 10, jocuri ben 10, jocuri noi,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
0.00
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Ben 10 Speedy Runner. Jocul Ben 10 Speedy Runner a fost gasit in categoria Jocuri de Actiune, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Ben 10 Speedy Runner si complet gratuite Ben 10 Speedy Runner online, sparand ca jocul Ben 10 Speedy Runner pentru copii sau Ben 10 Speedy Runner pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing