Publicitate

Titlu: Trupe de soldati

Descriere : Jocuri cu Trupe de Soldati 2011, este un super joc in care va trebui sa coordonezi o armata cat mai mare si cat mai dificila, deoarece armata e care tu o antrenai sa se razboiasca cu celelalte trupe sepciale s-a intors impotriva ta. Incearca sa ii impusti pe toti soldatii care vin spre tine si sunt foarte bine inarmati, iar daca unul singur vrea sa scape, va trebui sa te duci dupa ele si sa-l omori. Incearca sa aperi baza militara a soldatilor si sa reusesti sa cuceresti din nou autoritatea militarilor.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare, va trebui sa mergi cu un super soldat la lupta si sa impusti tot ce prinzi in cale ta.

Categorie: Jocuri de Actiune

Jucat de: 2170 ori

Tags: jocuri cu Trupe de Soldati, jocuri cu trupele speciale, jocuri cu trupe speciale 2011, jocuri cu impuscaturi cu soldati, jocuri cu impuscaturi cu armata, jocuri cu armata, jocuri trage in armata, jocuri impusca omuleti, jocuri impuscaturi oameni, jocuri extermina soldatii, jocuri, tren, jocuri cu impuscaturi, impusca, jocuri impuscaturi,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
8.00
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Trupe de Soldati. Jocul Trupe de Soldati a fost gasit in categoria Jocuri de Actiune, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Trupe de Soldati si complet gratuite Trupe de Soldati online, sparand ca jocul Trupe de Soldati pentru copii sau Trupe de Soldati pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing