Publicitate

Titlu: Jocuri cu ursuletul tedi

Descriere : Jocuri cu Ursuletul Tedi 2011 este un super joc in care av trebui sa te concentrezi sa te joci cele mai frumoase Jocuri cu Ursuletul Tedi in care va trebui sa te hotarasti cu ce sa mergi, iar de ales ai urmatoarele: un skateboard, un motor precum si un atv toate ale lui tedy. Incearca sa treci pese toate nivelele alaturi de ursul tedi si sa castigi cat mai multe puncte in nivelele pe care tocmai le ai de strabatut. Incearca sa nu te accidentezi cu motoarele sau cu motoretele lui tedi, iar daca faci skateboargind cu tedi, va trebui sa iti iei casca de protectie in cap si sa nu te accidentezi cumva sau sa cazi. In momentul in care alegi sa mergi cu o bicicleta, sau cu bicicletele lui tedi, va trebui sa pedalezi cat mai repede si mai cu putere alaturi de prietenii tai.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare va trebui sa conduci toate vehiculele ursuletilor teti, iar tu trebuie sa sti ca ursuletului tedi ii place adrenalina.

Categorie: Jocuri cu Motoare si Atv

Jucat de: 11751 ori

Tags: Jocuri cu Ursuletul Tedi 2011, Jocuri cu Ursuletul Tedi 2, Jocuri cu Ursuletul Tedi gratis, Jocuri cu Ursuletul Tedi pentru copii, Jocuri cu Ursuletul Tedi gratuite, jocuri cu ursuletul tedi sub apa, jocuri cu ursuleti panda, jocuri cu ursuletul barni, jocuri cu ursuletul tedy, jocuri cu ursuletul uini, jocuri cu ursuletul bernard, jocuri cu ursuletul oso, JOCURI BICICLETE MANIA, jocuri, tedi, biciclete,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
5.07
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Jocuri cu Ursuletul Tedi. Jocul Jocuri cu Ursuletul Tedi a fost gasit in categoria Jocuri cu Motoare si Atv, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Jocuri cu Ursuletul Tedi si complet gratuite Jocuri cu Ursuletul Tedi online, sparand ca jocul Jocuri cu Ursuletul Tedi pentru copii sau Jocuri cu Ursuletul Tedi pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de came 10-01-2012 21:26

NUMI PLACE angry

Mesaj trimis de alisa123 15-11-2011 18:42

kiss kiss kiss kiss >big grin< >big grin< love happy) happy) big grin happy

Mesaj trimis de linaalina97 01-10-2011 09:40

super tare jocu ,foarte usor fratele meu mai mic il joaca tot timpul.
Precedenta
1 2
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing