Publicitate

Titlu: Masini care aluneca

Descriere : Jocuri cu Masini care Aluneca este un super joc cu masini de curse sau de raliu in care va trebui sa concurezi cu cei mai buni si mai puternici concurenti de curse cu Masini care Aluneca precum si cu niste masini deosebit de puternice si de rapide. Incearca sa nu te accidentezi, sa nu intri in parapeti cu masina ta, deoarece masinile care concureaza in aceste cursuri sunt destul de puternice si s-ar putea sa aluneci de pe sosea si sa cazi in prapastie. Incearca sa iti menti echilibrul cat mai bine in acest super joc cu Masini care Aluneca.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare va trebui sa conduci masinile care aluneca pe sosea.

Categorie: Jocuri cu Masini

Jucat de: 1648 ori

Tags: jocuri cu Masini care Aluneca, jocuri online cu Masini care Aluneca, jocuri cu Masini care Aluneca gratis, jocuri cu masini de raliu, jocuri cu masini de curse 2011, jocuri cu masini drift 2011, jocuri cu masini prin desert, jocuri, jocuri cu masini, masini, jocuri online,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
10.00
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Masini care Aluneca. Jocul Masini care Aluneca a fost gasit in categoria Jocuri cu Masini, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Masini care Aluneca si complet gratuite Masini care Aluneca online, sparand ca jocul Masini care Aluneca pentru copii sau Masini care Aluneca pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing