Publicitate

Titlu: Camioane care transporta marfa

Descriere : Jocuri cu Camioane care Transporta Marfa este unul dintre cele mai noi jocuri cu Camioane care Transporta Marfa in care va trebui sa conduci un super camion care transporta masini si tot felul de obiecte mari, in mod special marfuri pe care nu le-ar putea transporta alte camioane sau camioane. Alaturi de un tir cu remorca va trebui sa conduci un camion mare cu remorca in care vor intra pe rand masini destul de mici, insa care sunt legate cu sfoara si care nu cad din acest camion. Incearca sa gasesti drumul si viteza potrivita cu care sa transporti marfurile alaturi de Camioane care Transporta Marfa.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare va trebui sa conduci Camioane care Transporta Marfa si sa mergi cu ele cat mai repede, insa sa nu pierzi pe drum marfa.

Categorie: Jocuri cu Camioane

Jucat de: 3252 ori

Tags: jocuri cu Camioane care Transporta Marfa, jocuri online cu Camioane care Transporta Marfa, jocuri noi cu Camioane care Transporta Marfa, jocuri cu Camioane care Transporta Marfa gratis, jocuri cu Camioane care Transporta Marfa gratuite, jocuri cu tiruri care transporta marfa, jocuri cu camioane cu remorca, jocuri cu tiruri cu remorca, jocuri cu camioane de marfa, jocuri cu camioane care transporta masini, jocuri cu camioane care transporta tractor, jocuri cu camioane care transporta vapoare, jocuri truck mania 2, jocuri monster truck 2, jocuri cu tiruri 2011, jocuri, jocuri cu camioane, jocuri monster truck, jocuri truck mania, masini, tractor, camioane care transporta marfa, camioane de marfa, jocuri noi, jocuri online,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
2.22
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Camioane care Transporta Marfa. Jocul Camioane care Transporta Marfa a fost gasit in categoria Jocuri cu Camioane, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Camioane care Transporta Marfa si complet gratuite Camioane care Transporta Marfa online, sparand ca jocul Camioane care Transporta Marfa pentru copii sau Camioane care Transporta Marfa pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de marinus 14-08-2011 15:09

USOR L.AM TERM SUPERlove happy) love kiss >big grin< >big grin< >big grin< >big grin< >big grin< >big grin< >big grin< ;winking ;winking
Precedenta
1
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing