Publicitate

Titlu: Taz pe skateboard

Descriere : Jocuri cu Taz pe Skateboard, in care va trebui sa-l ajuti pe personajul tau din desenele animate sa castige cat mai multe curse de indemanare cu skateboard-ul sau destul de performant cu ajutorul caruia va trebui sa sara peste toate obstacolele si sa mearga cat mai repede la punctul de sorire. Incearca sa faci scheme in aer cu Skateboard-ul lui Taz, iar daca vei reusi sa sari cat mai mult sau sa mergi cat mai mult pe o roata a Skateboard-ului atunci vei primi puncte bonus.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare va trebui sa-l ghiduiesti pe tazz sa mearga cat mai mult si mai repede pe placa sa de Skateboard.

Categorie: Jocuri pentru Copii

Jucat de: 37027 ori

Tags: jocuri cu tazz, jocuri cu taz, jocuri online cu Skateboard, jocuri cu taz pe Skateboard, jocuri de Skateboard cu taz, jocuri de sport cu taz, jocuri cu taz prin oras, jocuri cu placa de Skateboard, jocuri desene animate, jocuri, scheme, desene, jocuri online,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
8.00
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Taz pe Skateboard. Jocul Taz pe Skateboard a fost gasit in categoria Jocuri pentru Copii, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Taz pe Skateboard si complet gratuite Taz pe Skateboard online, sparand ca jocul Taz pe Skateboard pentru copii sau Taz pe Skateboard pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing