Publicitate

Titlu: Superman si robotii

Descriere : Jocuri cu Superman si Robotii este un nou joc de indemanare in mod special pentru copii care adora aceste jocuri de lupta si jocuri cu batai insa batai executate de super eroii orasului, si anume de Superman, deoarece orasul este invadat si invastat de robotii distrugatori ce incearca sa distruga tot orasul pentru a trece de tine si a cucerii orasul. Incearca sa te lupti cu toate fortele tale pentru a reusi sa salvezi orasul de la moarte si sa reusi sa le recastigi cetatenilor increderea pe care Superman a pirdut-o. Poţi să respingă hoardele de roboţi ţintă ca Superman? Perfecţiona abilităţile dumneavoastră în acest exerciţiu de formare featuring Superman şi abilităţile sale de perforare putere!

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare va trebui sa il muti pe Superman in toate directiile de unde obserarva vre-un robot, sau de unde vin atacurile robotilor.

Categorie: Jocuri pentru Copii

Jucat de: 1769 ori

Tags: jocuri cu Superman si Robotii, jocuri cu Superman si Robotii gratis, jocuri online cu Superman si Robotii, jocuri noi cu Superman si Robotii, jocuri cu Superman vs roboti, jocuri cu Superman in oras, jocuri Superman care salveaza orasul, jocuri de lupta cu Superman, jocuri cu batai Superman, jocuri cu Superman care se bate, jocuri cu Superman care se lupta, jocuri, jocuri cu superman, jocuri de lupta, jocuri online cu superman, roboti, robo, jocuri cu batai, jocuri noi, jocuri online,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
0.83
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Superman si Robotii. Jocul Superman si Robotii a fost gasit in categoria Jocuri pentru Copii, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Superman si Robotii si complet gratuite Superman si Robotii online, sparand ca jocul Superman si Robotii pentru copii sau Superman si Robotii pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de darius 25-06-2011 20:15

jocul este naspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rau de tot big grin
Precedenta
1
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing