Publicitate

Titlu: Diamante si cristale

Descriere : Jocuri cu Diamante si Cristale, in care va trebui sa te concentrezi cat mai bine si mai mult la a distruge diamantele si rubinele care sunt intr-o mina de Diamante si Cristale deosebit de pretioasa in mod special pentru comercializarea diamantelor si cristalelor deosebit de valoroase si de pretioase pe care tu va trebui sa le distrugi in acea mina. Alaturi de ceilalti mineri va trebui sa spargi orice diamant sau cristal care iti iese in cale si sa culegi punctele care ti se cuvin pentru distrugerea acestor Diamante si Cristale.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa tragi de fiecare diamant si cristal pentru a reusi sa distrugi cat mai multe Diamante si Cristale.

Categorie: Jocuri de Indemanare

Jucat de: 23398 ori

Tags: jocuri cu Diamante si Cristale, jocuri noi cu Diamante si Cristale, jocuri cu diamante si rubine, jocuri cu cristale, jocuri sparge diamante, jocuri distruge diamante, jocuri de indemanare cu diamante, jocuri cu cristale 2011, jocuri sparge cristale, jocuri, jocuri cu diamante, jocuri de indemanare, diamante si cristale, 2011, jocuri noi,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
5.81
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Diamante si Cristale. Jocul Diamante si Cristale a fost gasit in categoria Jocuri de Indemanare, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Diamante si Cristale si complet gratuite Diamante si Cristale online, sparand ca jocul Diamante si Cristale pentru copii sau Diamante si Cristale pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de silviu 03-03-2012 20:18

love love misto big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin surprise surprise surprise surprise surprise surprise angry angry angry angry surprise broken heart tongue love love confused >big grin< broken heart angry angry broken heart cool happy) tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue

Mesaj trimis de silviu 03-03-2012 20:04

winking winking winking winking winking winking winking winking winking winking winking winking winking misto

Mesaj trimis de mihaela 25-01-2012 10:51

happy) cool smug
Precedenta
1 2
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing