Publicitate

Titlu: Bowling cu marvin martianul

Descriere : Jocuri de Bowling cu Marvin Martianul in care av trebui sa-l ajuti pe Marvin Martianul intr-un joc deosebit de performant de bowling, deoarece va trebui sa treci peste toate incercarile la care esti dispus tu precum si prietenii tai sa treceti. Incearca sa-l ajuti pe Marvin Martianul sa doboare cat mai multe popice in acest super joc de sport, in care va trebui sa te concentrezi cat mai mult si sa incerci sa nimeresti popicelele de bowling din super Jocuri de bowling cu Marvin Martianul.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare va trebui sa manuiesti bila cea mare si grea de bowling pentru a reusi sa dobori toate popicele din acest joc online.

Categorie: Jocuri pentru Copii

Jucat de: 1513 ori

Tags: jocuri cu Marvin Martianul 2011, jocuri noi cu Marvin Martianul, jocuri desene animate, jocuri cartoon network, jocuri online cu Marvin Martianul, jocuri de bowling 2011, jocuri de bowling modern, jocuri sportive cu desene, jocuri cu personaje din desene animate, jocuri tari de bowling, jocuri online de bowling, jocuri cu Marvin Martianul pentru copii mici, jocuri, jocuri cu marvin martianul, desene, jocuri sportive, jocuri tari, jocuri noi, jocuri online,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
2.50
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Bowling cu Marvin Martianul. Jocul Bowling cu Marvin Martianul a fost gasit in categoria Jocuri pentru Copii, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Bowling cu Marvin Martianul si complet gratuite Bowling cu Marvin Martianul online, sparand ca jocul Bowling cu Marvin Martianul pentru copii sau Bowling cu Marvin Martianul pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing