Publicitate

Titlu: Jetson si martienii

Descriere : Jocuri cu Jetson si Martienii este un super joc in care av trebui sa-l ajuti pe Jetson sa se lupte cu martienii, cu extraterestrii cei rai si cu toti inamicii lui alaturi de un super razboi in care familia Jetson va trebui sa se implice si sa iasa invingatoare dupa un lung sir de conflicte in comitent cu martienii ce vor sa-l impuste. Incearca sa impusti martienii ce sunt cei mai violenti si care vin in mod special sa-l distruge sau sa-l omoare pe Jetson in super jocul Jetson si Martienii.

Instructiuni : cu ajutorul tastaturii va trebui sa il controlezi pe Jetson care vrea sa se lupte si sa impuste toti martienii de pe marte.

Categorie: Jocuri pentru Copii

Jucat de: 1794 ori

Tags: jocuri cu Jetson si Martienii, jocuri online cu Jetson si Martienii, jocuri cu Jetson si Martienii gratis, jocuri cu jetson 2011, jocuri cu familia jetson, jocuri cu martieni, jocuri impusca martieni, jocuri de lupta cu martieni, The Jetsons Martian invasion, jocuri, jocuri de lupta, impusca, jocuri online,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
5.00
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Jetson si Martienii. Jocul Jetson si Martienii a fost gasit in categoria Jocuri pentru Copii, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Jetson si Martienii si complet gratuite Jetson si Martienii online, sparand ca jocul Jetson si Martienii pentru copii sau Jetson si Martienii pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing