Publicitate

Titlu: Diego pe snowboard

Descriere : Jocuri cu Diego pe Snowboard 2011,Diego pe Snowboard este un super joc in care va trebui sa il ajuti pe Diego sa se plimbe cu un super Snowboard foarte rapid si puternic, insa Diego are probleme la concentrarea sa, asa ca va trebui sa il ghiduiesti cat mai bine si mai repede pentru a reusi sa treci peste toate obstacolele pe care le intalneste Diego si Snowboard-ul. Jocurile Snowboard-uri sunt destul de dificile, deoarece daca nu ai practicat acest sport, nu vei resi sa sari pe trambulina ce te arunca in aer si sa te feresti de ursii, de pinguini, de bufnita precum si de celelalte animale de pe partiea din Jocuri cu Diego pe Snowboard.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa il muti pe Diego sa mearga cu placa de Snowboard doar prin locurile curate, iar de la SPACE va trebui sa sari peste toate obstacolele.

Categorie: Jocuri pentru Copii

Jucat de: 3470 ori

Tags: jocuri cu Diego pe Snowboard, jocuri cu Snowboard 2011, jocuri sportive cu Snowboard, jocuri desene animate, jocuri cu personaje animate, jocuri cu diego, jocuri cu diego gratis, jocuri cu diego gratuite, jocuri cu diego 2011, jocuri cu diego, jocuri de iarna, jocuri cu diego, jocuri cu dora si diego, desene, jocuri, arunca, diego, jocuri cu dora, jocuri sportive, 2011,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
7.62
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Diego pe Snowboard. Jocul Diego pe Snowboard a fost gasit in categoria Jocuri pentru Copii, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Diego pe Snowboard si complet gratuite Diego pe Snowboard online, sparand ca jocul Diego pe Snowboard pentru copii sau Diego pe Snowboard pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing