Publicitate

Titlu: Bugs bunny si morcovi

Descriere : Jocuri cu Bugs Bunny cu Morcovi 2011, este un super joc in care va trebui sa il ajuti pe Bugs Bunny sa culeaga toti morcovii pe care il gasesti pe intreg teritoriul, iar daca vei reusi sa trangi morovi va trebui sa mergi pe un alt taram de unde va trebui sa iei si ceilalti morcovi. Incearca sa sari peste gaurile si obstacolele care se ivesc in cale ta in cautarea morcovilor, dar morcovii rosii or sa fie cei mai cautati chiar si de Bugs Bunny.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa apesi click stanga in momentul in care vrei sa sari peste un obstacole in Jocuri cu Bugs Bunny cu Morcovi.

Categorie: Jocuri pentru Copii

Jucat de: 1838 ori

Tags: jocuri cu Bugs Bunny cu Morcovi, jocuri cu Bugs Bunny si Morcovii, jocuri cu Bugs Bunny 2011, jocuri cu Bugs Bunny gratis, jocuri sari dupa morcovi, jocuri cu morovi, jocuri cu legume, jocuri sari dupa morcovi, jocuri culege morcovi, jocuri disney, jocuri cartoon network, jocuri cu Bugs Bunny pentru copii, jocuri haioase cu Bugs Bunny, jocuri amuzante cu Bugs Bunny, jocuri cu bugs bunny, jocuri, jocuri amuzante, jocuri haioase, 2011, jocuri cu mo,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
6.79
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Bugs Bunny si Morcovi. Jocul Bugs Bunny si Morcovi a fost gasit in categoria Jocuri pentru Copii, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Bugs Bunny si Morcovi si complet gratuite Bugs Bunny si Morcovi online, sparand ca jocul Bugs Bunny si Morcovi pentru copii sau Bugs Bunny si Morcovi pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de Alin 08-05-2011 12:46

ador acest joc! love
Precedenta
1
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing