Publicitate

Titlu: Batman ice age

Descriere : Jocuri cu Batman Ice Age 2011, este un super joc deosebit de interesant si de frumos in care va trebui sa incerci sa te razboiesti cu cei mai inversunati si mai smecheri razboinici alaturi de care Joker lucreaza. Incearca sa-l indrumu pe Batman in super jocul Batman Ice Age sa se lupte cu fiarele dezlantuite, si sa te feresti de robotii ce stau ascunsi in custile de fier, iar in momentul in care treci prin acele labirinturi va trebui sa fii cu ochii in patru si sa impusti tot ce-ti iese in cale.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare precum si cu mouse-ului va trebui sa-l conduci pe Batman Ice Age la locul unde jocul Jocuri cu Batman Ice Age incepe.

Categorie: Jocuri pentru Copii

Jucat de: 1904 ori

Tags: jocuri cu Batman Ice Age, jocuri cu Batman Ice Age 2011, jocuri noi cu Batman Ice Age, jocuri noi cu batman 2011, jocuri cu Batman Ice Age gratis, jocuri Batman Ice Age gratuite, jocuri de lupta cu Batman, jocuri cu impuscaturi Batman, jocuri cu Batman disney, jocuri cu desene animate, jocuri cu Batman pentru copii, jocuri de actiune cu Batman, jocuri cu batman, jocuri, jocuri cu desene, jocuri de lupta, jocuri noi cu batman, jocuri cu impuscaturi, desene, roboti, robo, 2011, impusca, jocuri de actiune, jocuri noi,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
2.50
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Batman Ice Age. Jocul Batman Ice Age a fost gasit in categoria Jocuri pentru Copii, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Batman Ice Age si complet gratuite Batman Ice Age online, sparand ca jocul Batman Ice Age pentru copii sau Batman Ice Age pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de lovin andrei 25-06-2011 11:09

acest joc este super,super,extrem de tare ;winking :-S whew! happy) >happy angry happy sad winking big grin ;winking >big grin< confused love tongue kiss kiss broken heart surprise angry smug cool :-S whew! >happy sad( happy)
Precedenta
1
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing