Publicitate

Titlu: Cuburi rubice

Descriere : Incearca noua aventura a cuburilor rubice pe care va trebui sa le faci in cel mai scurt timp posibil. Fii cat mai atent la miscarile si algoritmii pe care ii utilizezi deoarece doar asa poti castiga o sumedenie de puncte bonus trecand de la un nivel de dificultate la celalt. Mare grija sa nu se iroseasca timpul iar tu sa nu fi gata cu cuburile de rotit. Cuburile colorate robik sunt printre cele mei jucate jocuri de logica si de gandire totodate pentru copii, astfel incat iti dorim spor la joc si castigarea tuturor nivelelor posibile.

Instructiuni : cu mouse-ul va trebui sa rotesti cat mai repede toate aceste fete ale cubului rubic cat mai repede in noul joc cu Cuburi Rubice.

Categorie: Jocuri Logice

Jucat de: 5680 ori

Tags: jocuri cu cuburi, jocuri cu cuburi, jocuri cu Cuburi Rubice, jocuri rubice, jocuri de logica 2012, jocuri logice, jocuri de indemanare, jocuri interesante, jocuri romanii au talent, jocuri cuburi rubik, jocuri cu cubul logic, jocuri cu cubul 3d, bile, colorat, copii, cubulete, jocu, jocur, jocuri, jocuri de, jocuri de indemanare pentru copii, jocuri de logica, jocuri logic, logice, logica, test,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
4.92
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Cuburi Rubice. Jocul Cuburi Rubice a fost gasit in categoria Jocuri Logice, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Cuburi Rubice si complet gratuite Cuburi Rubice online, sparand ca jocul Cuburi Rubice pentru copii sau Cuburi Rubice pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing