Publicitate

Titlu: Impuscaturi spiderman

Descriere : Impuscaturi Spiderman este cel mai nou si mai interesant joc cu impuscaturi in care va trebui sa te straduiesti destul de mult pentru a putea sa il ajuti pe eroul tau preferat din desenele animate ,Spiderman sa impuste cu arma lui deosebit de puternica cat mai multi dusmani care ii iasa in cale. Trebuie sa ai mare grija sa nu fi ranit si sa nu ratezi niciun om deoarece trebuie sa ii omori si sa ii impusti pe toti pentru a nu fi ranit si pentru a castiga un punctaj cat mai mare la acest joc cu impuscaturi.

Instructiuni : cu mouse-ul ajuta-l pe spiderman sa impuste cat mai multi dusmani cu arma lui deosebit de puternica.

Categorie: Jocuri cu Impuscaturi

Jucat de: 6266 ori

Tags: jocuri impuscaturi online, jocuri impuscaturi 2012, jocuri spiderman online, jocuri spiderman 2012, jocuri spiderman gratis, download jocuri spiderman, jocuri Impuscaturi Spiderman,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
3.64
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Impuscaturi Spiderman. Jocul Impuscaturi Spiderman a fost gasit in categoria Jocuri cu Impuscaturi, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Impuscaturi Spiderman si complet gratuite Impuscaturi Spiderman online, sparand ca jocul Impuscaturi Spiderman pentru copii sau Impuscaturi Spiderman pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing