Publicitate

Titlu: Flinstone cu masina

Descriere : Flinstone cu Masina este cel mai nou si mai distractiv joc pentru copii mari si mici in care principalul personaj este Fred din serialul de desene animate Familia Flinstone in care va trebuie sa te gandesti cat mai bine cum sa il ajuti pe Fred sa conduca masina sa prin oras. Trebuie sa ai grija sa nu se rastoarne, sa nu se raneasca si sa ai grija cum urci si cobori panta deoarece este foarte periculor. Deasemenea trebuie sa aduni si toate monedele pentru a face cat mai multi bani la acest super joc cu Flinstone cu Masina.

Instructiuni : cu tastele de coordonare condu masina lui Fred cat mai bine si in cel mai scurt timp.

Categorie: Jocuri cu Masini

Jucat de: 5325 ori

Tags: jocuri cu masini online, jocuri cu masini noi 2012, jocuri cu masini gratis, jocuri Fred si Barney online, jocuri Fred si Barney gratis, download jocuri Fred si Barney, jocuri familia Flinstone online,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
2.52
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Flinstone cu Masina. Jocul Flinstone cu Masina a fost gasit in categoria Jocuri cu Masini, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Flinstone cu Masina si complet gratuite Flinstone cu Masina online, sparand ca jocul Flinstone cu Masina pentru copii sau Flinstone cu Masina pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing