Publicitate

Titlu: Comoara piratiilor

Descriere : Comoara Piratiilor este cel mai nou si mai interesant joc de indemanare in care tot ce trebuie sa faci este sa te descurci foarte bine si sa te gandesti cum trebuie sa rostogolesti piratul pentru ca acesta sa ajunga cat mai repede la comoara de pe fundul marii si sa o deschida. Gandeste-te cat mai bine cum trebuie sa rostogolesti piratul astfel incat acesta sa ajunga in cel mai scurt timp la comoara furata. Fi cel mai bun si ajuta piratul pentru a putea castiga cat mai multe puncte la acest joc.

Instructiuni : cu mouse-ul rostogoleste piratul din joc fix acolo unde vezi comoara pentru ca acesta sa o deschida in cel mai scurt timp.

Categorie: Jocuri de Indemanare

Jucat de: 4417 ori

Tags: jocuri de indemanare online, jocuri de indemanare noi 2012, jocuri de indemanare gratis, download jocuri de indemanare, jocuri pirati 2012, jocuri pirati online, jocuri jocuri pirati gratis,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
4.84
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Comoara Piratiilor. Jocul Comoara Piratiilor a fost gasit in categoria Jocuri de Indemanare, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Comoara Piratiilor si complet gratuite Comoara Piratiilor online, sparand ca jocul Comoara Piratiilor pentru copii sau Comoara Piratiilor pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing