Publicitate

Titlu: Bieber pe pietre

Descriere : Bieber pe Pietre este cel mai nou si mai interesant joc pentru toti copii in care va trebui sa iti ajuti idolul muzical sa ajunga cu bine pe pamant deoarece acesta sta pe o gramada de caramizi de piatra si trebuie sa le dai deoparte pentru ca Justin sa poata cobora in siguranta. Fi foarte atent cum dai la o parte caramizile astfel incat celebrul cantaret sa nu se raneasca sau sa pateasca ceva. Ajuta-l pe Justin sa coboare in cel mai scurt timp pentru ca acest sa ajunga cat mai repede la concertul pe care il va sustine.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului ajuta-l pe Justin Bieber sa ajunga cu bine pe pamant.

Categorie: Jocuri pentru Copii

Jucat de: 3631 ori

Tags: jocuri justin bieber online, jocuri justin bieber gratis, jocuri justin bieber 2012, download jocuri justin bieber, jocuri pentru copii online, jocuri pentru copii 2012, jocuri pentru copii gratis.,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
2.14
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Bieber pe Pietre. Jocul Bieber pe Pietre a fost gasit in categoria Jocuri pentru Copii, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Bieber pe Pietre si complet gratuite Bieber pe Pietre online, sparand ca jocul Bieber pe Pietre pentru copii sau Bieber pe Pietre pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing