Publicitate

Titlu: Dragon ball 3

Descriere : Dragon Ball 3 este cel mai nou si mai interesant joc cu Songoku in care vei face cunostinta cu omul maimuta, personajul copilariei tale si pe care trebuie sa il ajuti sa se fereasca de toate navele spatiale care ii iasa in cale si sa nu fie impuscat de niciuna. Ajuta-l pe Songoku sa ajunga cu bine acasa si fi cat mai atent sa nu il lasi sa fie ranit de catre navele extraterestre care il urmaresc. Termina jocul in cel mai scurt timp si ajuta-l pe Songoku sa termine cursa teafar si nevatamat.

Instructiuni : cu tastele ASDW condu nava spatiala a lui Songoku si fereste-te de toate navele care vor sa te impuste.

Categorie: Jocuri pentru Copii

Jucat de: 4245 ori

Tags: jocuri pentru copii online, jocuri pentru copii noi 2012, jocuri pentru copii gratis, jocuri songoku 2012, jocuri songoku vechi, jocuri songoku online, jocuri dragon ball 2012, jocuri dragon ball online,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
5.65
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Dragon Ball 3. Jocul Dragon Ball 3 a fost gasit in categoria Jocuri pentru Copii, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Dragon Ball 3 si complet gratuite Dragon Ball 3 online, sparand ca jocul Dragon Ball 3 pentru copii sau Dragon Ball 3 pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing