Publicitate

Titlu: Condu nava extraterestra

Descriere : Condu Nava Extraterestra este un super joc pentru baietii mari si mici carora pe place sa se joace jocuri cu curse de masini si nave in care va trebui sa conduci o super nava extraterestra pe o alta planeta, unde toata lumea calatoreste cu ajutorul navelor spatiale. Va trebui sa incerci sa sa reusesti pana la urma sa intreci toate celelalte nave spatiale astfel incat sa ajugi primul la sfarsitul cursei. Trebuie deasemenea sa incerci sa iei toti dolarii care iti iasa in cale si sa incerci sa nu ratezi niciunul deoarece iti vor aduce puncte bonus. Incearca sa conduci cat mai bine nava spatiala, ia toate punctele bonus si incearca sa termini primul cursa pentru a termina cu bine jocul.

Instructiuni : cu tastele de coordonare incearca sa termini cursa cu nava spatiala astfel incat sa obtii un punctaj cat mai mare la acest joc.

Categorie: Jocuri cu Masini

Jucat de: 1318 ori

Tags: jocuri curse de masini 2012, jocuri curse de masini online, jocuri nave extraterestre 2012, jocuri extraterestri 2012, jocuri curse nave spatiale, jocuri condu nava extraterestra,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
5.00
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Condu Nava Extraterestra. Jocul Condu Nava Extraterestra a fost gasit in categoria Jocuri cu Masini, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Condu Nava Extraterestra si complet gratuite Condu Nava Extraterestra online, sparand ca jocul Condu Nava Extraterestra pentru copii sau Condu Nava Extraterestra pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing