Publicitate

Titlu: Motociclistul pe gheata

Descriere : Motociclistul pe Gheata este un super cu motociclete in care va trebui sa conduci o super si puternica motocicleta dar pe zapada si gheata. Trebuie sa stii de la bun inceput ca este un joc destul de greu deoarece va trebui sa sari cu motocicleta ta foarte puternica peste toate obstacolele care iti iasa in cale. Trebuie sa sari peste gheata, sa treci peste poduri si peste masinile oamenilor. Incearca din rasputeri si straduieste-te cat mai mult sa treci cu motocicleta peste toate obstacolele si sa ai grija sa nu te ranesti pentru ca in final sa termini cu bine cursa pe motocicleta.

Instructiuni : cu tastele de coordonare ajuta Motociclistul pe Gheata sa termine cu bine cursa pe gheata astfel incat el si motocicleta lui sa ajunga cu bine la destinatie.

Categorie: Jocuri cu Motoare si Atv

Jucat de: 1499 ori

Tags: jocuri cu motociclete online, jocuri cu motociclete noi 2012, jocuri curse pe gheata, jocuri Motociclistul pe Gheata, jocuri condu motocicleta pe gheata online,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
9.00
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Motociclistul pe Gheata. Jocul Motociclistul pe Gheata a fost gasit in categoria Jocuri cu Motoare si Atv, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Motociclistul pe Gheata si complet gratuite Motociclistul pe Gheata online, sparand ca jocul Motociclistul pe Gheata pentru copii sau Motociclistul pe Gheata pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing