Publicitate

Titlu: Invata sa gatesti

Descriere : Invata sa Gatesti este un joc deosebit de interesant, pe care il recomandam tuturor fetitelor care nu stiu sa gateasca deoarece acest joc va poate ajuta pe toate fetele sa invete care sunt pasii pentru a pregati o mancare cat mai gustoasa. In primul rand, trebuie sa stii ca vei gatii o gustoasa tocana cu carne. Trebuie sa tai carnea in bucatele mici, cu cutitul care este pe masa, iar cand vei ajunge la nivelul urmator trebuie sa prajesti mancarea in tigaie pentru ca in final sa obtii o tocana cat mai gustoasa.

Instructiuni : cu mouse-ul taie mancarea cu cutitul de pe masa, prajeste carnea pentru ca in final sa obtii o minunata si gustoasa tocana de carne.

Categorie: Jocuri de Fete

Jucat de: 1523 ori

Tags: jocuri de gatit online, jocuri de gatit noi 2012, jocuri de gatit gratis, jocuri de gatit pentru fete, jocuri Invata sa Gatesti,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
8.75
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Invata sa Gatesti. Jocul Invata sa Gatesti a fost gasit in categoria Jocuri de Fete, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Invata sa Gatesti si complet gratuite Invata sa Gatesti online, sparand ca jocul Invata sa Gatesti pentru copii sau Invata sa Gatesti pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing