Publicitate

Titlu: Roboti in razboi

Descriere : Un super joc cu impuscaturi de actiune in care va trebui sa conduci un robot android cu ajutorul caruia va trebui sa castigi din ce in ce mai multe lupte impotriva fortelor rele si in acelasi timp sa treci peste orice obstacol pe care il vei intalni in fata ta. In momentul in care oamenii, soldatii sau militarii trag in tine scoate lansatoarele de rachete si impusca-i. Pune-ti vesta antiglont si incearca sa ajungi cat mai departe in acest joc omorand cat mai multi soldati ai razboiului.

Instructiuni : cu sagetile va trebuie sa te deplasezi, iar de la mouse sa impusti din ce in ce mai multe persoane.

Categorie: Jocuri de Actiune

Jucat de: 1617 ori

Tags: jocuri cu roboti 2012, jocuri impuscaturi 2012, jocuri online de actiune 2012, jocuri roboti in actiune, jocuri roboti la lupta, jocuri lupta robotilor, oameni vs roboti,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
6.00
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Roboti in Razboi. Jocul Roboti in Razboi a fost gasit in categoria Jocuri de Actiune, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Roboti in Razboi si complet gratuite Roboti in Razboi online, sparand ca jocul Roboti in Razboi pentru copii sau Roboti in Razboi pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing