Publicitate

Titlu: Imbraca leul

Descriere : Pune-ti imaginatia la contributie si incearca sa il imbraci pe acest super leu care este deosebit de frumos si dragalas. Ai mare grija cu culorile pe care le folosesti deoarece dupa cum bine sti leul este regele animalelor salbatice din padure sau din jungla si trebuie sa arate deosebit de bine. Celelalte animale ce sunt pe langa el nu au voie sa il eclipseze si de accea am apelat la un designer vestimentar ca tine.

Instructiuni : cu mouse-ul va trebui sa imbraci cat mai multi lei, unul mai frumos decat celalalt si sa iti dai silinta sa iasa totul cat mai bine.

Categorie: Jocuri de Fete

Jucat de: 1734 ori

Tags: jocuri cu lei, jocuri cu leoparzi, jocuri imbraca leoparzi, jocuri cu animale 2012, jocuri imbraca animale, jocuri dress up animale, jocuri dress up 2012, animal games 2012, animale 2012, dress up 2012, games 2012, jocuri cu animale, jocuri dress up,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
5.71
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Imbraca Leul. Jocul Imbraca Leul a fost gasit in categoria Jocuri de Fete, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Imbraca Leul si complet gratuite Imbraca Leul online, sparand ca jocul Imbraca Leul pentru copii sau Imbraca Leul pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing