Publicitate

Titlu: Curse de tiruri cu remorca

Descriere : Incearca cel mai nou joc cu masini, camioane si autocamioane cu remorca sau fara remorca, in care va trebui sa transporti toate obiectele in remorcile tirurilor astfel incat tu va trebui sa participi la o cursa cu camioane destul de complicata, destul de grea si de evident ilegala, organizata de smecherii orasului pentru a trange bani negrii. Condu cu mare prudenta aceste tiruri, nu te lovi de toate obstacolele si obiectele de pe margine si ceea ce este cel mai important incearca sa castigi intrecerile precum si toate cursele la care vei participa cu noua ta jucarie din jocul Curse cu Tiruri cu Remorca.

Instructiuni : cu sagetile va trebui sa conduci aceste tiruri cat mai repede si cat mai bine pentru a reusi sa castigi la finalul zilei toate intrecerile pe care ti le-ai propus.

Categorie: Jocuri cu Camioane

Jucat de: 3465 ori

Tags: jocuri camioane 2012, jocuri intreceri camioane, jocuri intreceri camioane cu remorca, jocuri cu tiruri cu remorca, jocuri curse tiruri, trucks games 2012, autocamioane, games 2012, jocuri camioane, masini,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
2.66
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Curse de Tiruri cu Remorca. Jocul Curse de Tiruri cu Remorca a fost gasit in categoria Jocuri cu Camioane, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Curse de Tiruri cu Remorca si complet gratuite Curse de Tiruri cu Remorca online, sparand ca jocul Curse de Tiruri cu Remorca pentru copii sau Curse de Tiruri cu Remorca pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing