Publicitate

Titlu: Nick jonas makeup

Descriere : Incearca sa-l infrumusetezi cat mai mult pe personajul din desenele animate Jhonas Brothers, si anume pe Nick Jonas. Mai intai va trebui s ate ocupi de imbracamintea lui, deoarece el este mai elegant si este foarte important modul in care se imbraca. A doua chestie este coafura care trebuie facuta cu gel, cu fixativ cat mai mult astfel incat sa reusesti sa il satisfaci chiar si pe Nick Jonas. Nu uita ca el este privit de foarte multe fete si domnisoare si de aceea trebuie sa arate foarte atragator pentru toate fetele ce se uita la el.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa pui chiar si percing in nasul, buza sau spranceana megastarului international de la desenele animate Nick Jonas.

Categorie: Jocuri de Fete

Jucat de: 1282 ori

Tags: jocuri jonas brothers, jocuri jonas brothers makeup, jocuri jonas brothers makeover, jocuri jonas brothers dress up, jocuri imbraca jonas brothers, jocuri jonas brothers 2011, jocuri jonas brothers 2012, jonas brothers games 2012, jonas brothers games 2011, desene, games 2012,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
10.00
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Nick Jonas Makeup. Jocul Nick Jonas Makeup a fost gasit in categoria Jocuri de Fete, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Nick Jonas Makeup si complet gratuite Nick Jonas Makeup online, sparand ca jocul Nick Jonas Makeup pentru copii sau Nick Jonas Makeup pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de sumo 26-12-2011 13:45

denisa am 15
Precedenta
1
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing